Hem

Jobba hos oss

Ingenting som passar? Hör av dig ändå genom att skicka en spontanansökan. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med de bästa talangerna.

En platt organisation där initiativ uppmuntras

Medarbetarna är vår största tillgång. Vi lägger stort fokus på att ta hand om våra medarbetare genom bra villkor; Kollektivavtal, friskvårdsprojekt, arbetsplatsprojekt och moderna arbetssätt. Förutsättningar ska finnas för att arbeta effektivt och finna en sund balans mellan privatliv och arbetstid. Prodoc är en platt organisation där alla är en viktig länk i kedjan för att ge våra kunder den bästa leveransen. Dessutom äter vi gemensam frukost varje fredag!

Hälsa och välmående

Hälsa och välmående är ett prioriterat område hos oss på Prodoc. Vi har en fysgrupp som leder träningstillfällen varje vecka. Vi erbjuder frikostiga friskvårdsinsatser, bland annat genomför vi löpande hälsokontroller och givetvis erbjuder vi friskvårdsbidrag. Under 2021 beslutade ledningen att införa konceptet "Må bra! Prestera bättre!" som har erbjudit både fysisk träning i olika former samt hjärnträning.

Kontakta oss

Mer info om våra tjänster?

Max. 500 tecken

Jag godkänner integritetspolicyn.