Hem

Om oss

Trexium erbjuder rikstäckande service och support

Trexium Group samlar sina bolag kring gemensam affärsidé, vision, kultur och värdegrund. Våra bolag erbjuder en rikstäckande service och supportorganisation. Med eget lager och logistikcentrum hjälper vi våra kunder att frigöra tid och kraft till sin kärnverksamhet.

Den övergripande positionen på marknaden är att fokusera och dra nytta av det som är gruppens styrkor – Vårt erbjudande inom tjänster av print, workflow och mötesrumsteknik och kontorsnära IT.  Med en spetskompetens inom konsultation, projektledning, support, utveckling, förvaltning och logistik erbjuder vi en behovs- och rikstäckande organisation av tjänster inom det som övergripande brukar benämnas ”Workplace”.

Trexium Groups gemensamma och övergripande vision

”Vi skapar arbetsglädje genom att säkerställa en problemfri vardag för våra kunder och användare”

Visionen grundas på en tilltro på att en glädjefylld personal i sin tur skapar goda förutsättningar för arbetsglädje på arbetsplatser, ett tillstånd under vilket både de egna bolagens och kundernas medarbetare presterar bättre

Medarbetarna är vår största tillgång

Vår kultur och värdegrund bygger på att vår gemensamma vision ska genomsyra alla delar av verksamheten, samt vägleda styrelsens strategiska och ledningens operativa beslut.

  • Långsiktighet

  • Engagemang

  • Kompetens

  • Kundfokus

CSR & Sponsring

Genom medveten och genomtänkt sponsring vill Prodoc göra det vi kan för att ta vårt ansvar. Vi fokuserar och hjälper till inom områden där vår sponsring kan få social, miljömässig och ekonomisk betydelse.
aurora-01.jpg

Vi är dom som gör det vanliga ovanligt bra!

Vi lägger stort fokus på att ta hand om våra medarbetare genom bra villkor; Kollektivavtal, friskvårdsprojekt, arbetsplatsprojekt och moderna arbetssätt. Förutsättningar ska finnas för att arbeta effektivt och finna en sund balans mellan privatliv och arbetstid.

Fakta

Tillsammans är vi idag ca 100 anställda med en omsättning kring 300 Mkr. Vi är etablerade på ett 15-tal orter i Sverige, med huvudkontor och eget lager- och logistikcentrum i Stockholm. Vi har service- och tjänstebolag med kontor över hela landet med tekniker som stöder våra uppdragsgivare och partners.